• Ruys de Beerenbrouckstraat Zutphen
  • wc-waterkwartier@hotmail.com

Openbaar vervoer

Vanaf het station gaan lijn 80 en 83 richting het Waterkwartier. Bij halte Torbeckesingel kunt u uitstappen en is het nog drie minuten lopen. Plan uw reis via http://9292.nl/.

Met de auto

Vanuit het centrum van Zutphen
U gaat vanaf de Spittaalstraat de brug over van de Berkel. In de bocht rechtsaf. Dit is de Emmerikseweg. Na 300 meter linksaf de Troelstralaan in. Na 50 meter is aan uw linkerhand het winkelcentrum Waterkwartier.

Vanuit de richting Arnhem, Steenderen, Brummen (nieuwe brug)

Voorbij het ziekenhuis gaat u bij de verkeerslichten linksaf naar de Laan van Eme. Op de rotonde eerste afslag rechtsaf naar de Harenbergweg. Dan de tweede straat linksaf, dit is de Troelstralaan. U ziet na 100 meter het winkelcentrum Waterkwartier.

Vanuit de richting Deventer, Eefde, Gorssel
U neemt de N348 richting Zutphen. Nadat u de brug over bent gekomen neemt u de tweede afslag op de rotonde, dit is de Oostzeestraat. Na 3,1 km. slaat u rechtsaf de Gerard Doustraat in. Na 560 meter gaat u linksaf naar de Van Heemstrastraat en na 630 meter de Troelstralaan in. Na 270 gaat u rechtsaf naar Ruys de Beerenbrouckstraat en ziet u het winkelcentrum Waterkwartier

Voor een exacte routebeschrijving, kijk op http://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Parkeren

Er is een parkeerplaats op het winkelcentrum waar het gratis parkeren is!

Holler Box